angelin-logotyp

OM MIG

Digital strateg & marknadsförare


Möt Christoffer Angelin, hjärnan bakom digital strategi och marknadsföring som förvandlar visioner till lönsamma verkligheter.


Med en bas i hjärtat av Göteborg, verkar Christoffer som avdelningschef för den framstående marknadsavdelningen på byrån Republiken. Hans expertis har varit drivkraften bakom att skapa framstående digitala avtryck och resultat över en rad olika branscher.

headshot-kavaj-stor

Christoffer Angelin har metodiskt utvecklats genom karriären genom att ta sig an utmaningar som ständigt har skärpt hans färdigheter inom digital marknadsföring och strategi. Varje roll han har antagit, har inte bara varit ett jobb, utan en möjlighet att dyka djupare in i den digitala marknadsföringsvärlden.

Tidigare roller har bland annat varit:


 • Perfomance Marketing Manager hos Husqvarna Group
  Ansvarig för Husqvarna Constructions digitala marknadsstrategi, samt uppbyggnad av en organisatorisk infrastruktur som tillåter performance-baserad, digital marknadsföring på global nivå.

 • Senior SEM Specialist hos Dentsu
  Med en bevisad operativ "best-in-class knowledge", tillsammans med goda ledarskapsförmågor agerade jag Client Lead för våra stora & globala kundkonton - och skapade lönsamma synergier mellan deras olika mediakanaler.

 • Digital Specialist / Facebook Lead, Precis Digital
  Min roll som digital specialist var att hjälpa en portfölj av kunder att uppnå sina digital mål, så som att nå aggressiva tillväxtmål, maximera lönsamhet, etc. 

  Utöver rollen som digital specialist arbetade jag även som Facebook Lead. Detta innebar att jag var en del av företagets centrala specialistteam inom sociala medier.

CHRISTOFFER ANGELIN